Studiedagsöppet på Stuxis den 29 oktober

Måndagen den 29 oktober har stadsdelens förskolor studiedag och det anordnas därför extra aktiviteter på Stuxis under dagen. Den här gången kommer polisbil, brandbil och ambulans finnas på plats för intresserade barn och vuxna. Personalen svarar på frågor från barnen och berättar om sin verksamhet.

Polisbil, brandbil och ambulans

  • Prova att sitta i riktiga räddningsfordon! Bilar och personal finns på plats mellan kl 10 och 12 (med reservation för utryckningar).
  • Vi bjuder på fika, frukt och kaffe. För lunchsugna är grillen tänd mellan kl 10 och 13 – grilla din medhavda lunch eller köp korv på plats och grilla den själv.
  • Lekparken är öppen dagen lång som vanligt

Alla är välkomna, oavsett medlemskap eller ej. Det är inget inträde till lekparken och aktiviteterna. Vi kan lösa medlemskap på plats för den som vill nyttja våra medlemsförmåner.

I övrigt är självklart parken öppen hela dagen och leksaksboden är tillgänglig för alla medlemmar. Vid dåligt väder har vi som vanligt möjlighet att vara inne i föreningslokalen för lek.

Ta med dina vänner till Stuxis på måndag och visa upp vår fina lekpark för dem.

Om du har Facebook och vill visa upp evenemanget för dina vänner, gå in här och bjud in dina vänner och berätta att du kommer. Gilla också gärna vår Facebook-sida (www.facebook.com/stuxis) för löpande föreningsinformation och mentalt stöd!

Vi ses på måndag! Vänliga hälsningar styrelsen.