Studiedagsöppet på Stuxis den 20 augusti

Efter regn kom solsken

En inledande härligt blöt åskskur följdes av clownshow, lek och härlig uppslutning från barn och vuxna. Här några bilder från dagen.

Föreningen har som ambition att att ha öppet varje studiedag då behovet är uppenbart. Så vi ses troligen den 29 oktober igen.

Tidigare beskrivning av dagens program

Den ideella verksamheten vid Stuxis drar igång igen måndagen den 20 augusti. Denna måndag är också studiedag för stadsdelens kommunala förskolor. Med anledning av detta anordnar vi en del extra aktiviteter under dagen!

Clownen DelailaKlockan 10 – 13
…serverar vi grillad korv (även vegetariskt alternativ) och fika till självkostnadspris.

Mellan 10:30 och 11:30
…får vi besök av clownen Delaila som bjuder på sång, musik, skratt och bus!

Alla är välkomna, oavsett medlemskap eller ej. Det är inget inträde till lekparken och aktiviteterna. Vi kan lösa medlemskap på plats för den som vill nyttja våra medlemsförmåner.

I övrigt är självklart parken öppen hela dagen och leksaksboden är tillgänglig för alla medlemmar. Vid dåligt väder har vi som vanligt möjlighet att vara inne i föreningslokalen för lek.

Ta med dina vänner till Stuxis på måndag och visa upp vår fina lekpark för dem.

Om du har Facebook och vill visa upp evenemanget för dina vänner, gå in här och bjud in dina vänner och berätta att du kommer. Gilla också gärna vår Facebook-sida (www.facebook.com/stuxis) för löpande föreningsinformation och mentalt stöd!

Vi ses på måndag! Vänliga hälsningar styrelsen.